Gulvmand i Glostrup

Din lokale gulvmand i Glostrup er lige os. Vi er et gulvfirma som i mange år har været en af de førende gulvspecialister i området. Ved at benytte os, får du gulvarbejde udført med et højt serviceniveau og i aller bedste kvalitet.  Alt gulvarbejde leveres naturligvis til tiden og til den rette pris.

Gulvfirma i Glostrup

Som dit lokale gulvfirma dækker vi hovedstaden og hele Sjælland. De fleste gulvopgaver udføres i Københavns området med udgangspunkt fra Glostrup. Du er altid velkommen til at besøge vores showroom for inspiration til gulvet i din bolig.  Her vil du få god vejledning og en snak om de mange muligheder for overfladebehandling. Gulvafslibning kan udføres som gør-det-selv arbejde, hvor du selv forestår alt arbejdet. Det er slidsomt og muligheden for at lave fejl er forholdsvis stor. Såfremt du ønsker at gøre brug af en professionel gulvmand eller gulvfirma, så kan vi fortælle dig om hvad vi kan tilbyde.

Værdsæt træets unikke og etiske egenskaber så får du det bedste resultat, citat Den Bette Gulvmand

Din lokale gulvmand i Glostrup

Er du på udkig efter et lokalt gulvfirma, som kan udføre gulvafslibning i høj kvalitet? Så er vi din rette samarbejdspartner.  Vi varetager gerne din næste gulvopgave, og det eneste du skal gøre er at kontakte os. Ved at benytte os er du sikker på, at gulvarbejdet udføres efter dine ønsker og drømme. Vi har altid fokus på den høje kvalitet, hvilket afspejler sig i vore kunders tilfredshed med vores arbejde.

Gulvafslibning af gulvfirma og gulvmand i Glostrup

Hvilken gulvopgave udføres hos Glostrup Gulve?

Uanset hvilke krav der stilles til overfladen på et trægulve, så kan vi hjælpe. Vi tilbyder blandt andet følgende typer af gulvbehandling:

  • Lak
  • Sæbe
  • Lud
  • Voks
  • Bejdse
  • Olie

Vi ved, at professionelt gulvarbejde kræver viden og erfaring. Derfor sørger vi altid for at benytte sidste nye viden og teknologi i vores gulvarbejde. Dette kombinerer vi med de gamle traditionelle håndværks traditioner, hvilket vi har erfaring med giver den bedste kvalitet.